top of page
418430453_972519107670171_2990220694146261770_n.jpg

Despre Noi

Bine ați venit la Textil Point, destinația dumneavoastră de încredere pentru cele mai rafinate materiale textile importate din Italia. Cu o experiență de peste două decenii în domeniu, ne-am angajat să oferim calitate și diversitate, consolidându-ne reputația ca lideri în industria textilă.

La Textil Point, ne dedicăm pasiunii pentru frumusețea și calitatea materialelor textile italiene, căutând mereu cele mai fine țesături și cele mai noi trenduri. Colaborăm strâns cu producători de renume din Italia, asigurându-ne că fiecare produs pe care îl importăm și îl oferim clienților noștri reflectă standardele noastre ridicate de excelență.

Suntem mândri să fim recunoscuți pentru serviciile noastre personalizate, atenția la detalii și angajamentul nostru față de satisfacția clienților. De la designeri de modă la producători de mobilă și pasionați de handmade, ne adresăm tuturor celor care caută inspirație și calitate în materialele textile.

La Textil Point, credem că fiecare țesătură spune o poveste și că fiecare cusătură reprezintă o expresie a creativității. Astfel, ne străduim să oferim nu doar produse, ci și inspirație și consultanță pentru proiectele dumneavoastră, fiind alături de dumneavoastră în fiecare pas al călătoriei textile.

Așadar,vă invităm să explorați și să vă bucurați de bogăția și eleganța materialelor textile, iar noi suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți exact ceea ce căutați. 

bottom of page