Compania Textil Point S.R.L. comercializeaza o gama larga de tesaturi si accesorii import Italia, capacitatea noastra de depozitare si prezentare fiind de 3500 mp. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Pe langa tesaturi mai comercializam  confectii  si incaltaminte dama de la diverse branduri italiene, precum: MONICA MAGNI, PINKO, BLUMARINE, GUY MATTIOLO..ETC

Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Textil Point S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduca reale satisfactii.

Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care vom raspunde prompt.