Site-ul www.textil-point.ro, este proprietatea SC Textil Point SRL inregistrata in , CUI RO 14869365, J35/1415/2002, si va fi numita in continuare Textil Point. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Textil Point isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii". Textil Point garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul textil-point.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Textil Point fara acordul prealabil scris al acesteia. Dreptul de a crea o legatura web – link – catre textil-point.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Textil Point, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a Textil Point asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului textil-point.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Textil Point si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Textil Point a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului textil-point.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de Textil Point pe site-ul textil-point.ro, politica de preturi

Textil Point isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul textil-point.ro sunt noi, si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Preturile prezentate includ TVA si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Continutul textil-point.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor. Din acest motiv, Textil Point nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul textil-point.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. Textil Point si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

3. Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul textil-point.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs). Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Textil Point isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in Romania, prin intermediul unui curier sau se pot ridica personal de la sediul nostru. TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 5 zile lucratoare. Pentru a vedea in cat timp ajunge un produs la dvs. verificati termenul de livrare cu un reprezentant al textil-point.ro. Textil Point isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor telefonic. Textil Point isi rezerva dreptul de a nu livra comenzile neconfirmate telefonic. Am ales pentru dumneavoastra cele mai rapide si de calitate servicii de curierat, pentru a va bucura cat mai repede de produsele comandate. Pentru a afla costurile exacte de transport este necesar sa introduceti localitatea dumneavostra in formularul de comanda. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia. Textil Point isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Textil Point care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Textil Point fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Textil Point de la acest client.

5. Informatii despre RETURUL produselor cumparate

Produsele achizitionate nu pot fi returnate doarece sunt materiale si sunt taiate la ml.

6. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul textil-point.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Textil Point nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. Textil Point nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului textil-point.ro.

7. Responsabilitatea Textil Point

Textil Point nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru eventuale rezultate neconforme cu asteptarile clientilor, indiferent de natura rezultatelor, daca acestea au avut loc din cauza utilizarii defectuoase a produselor Textil Point. Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru utilizarea produselor Textil Point, fiind indrumat in mod corespunzator de catre Textil Point prin intermediul instructiunilor de utilizare sau direct prin intermediul formularului de contact din site.

8. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe textil-point.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului textil-point.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.