Va multumim pentru interesul manifestat fata de site-ul textil-point.ro.

Acest site este intretinut si administrat de Textil Point SRL. Intregul continut al site-ului – texte, imagini, grafice, programe si alte date - nu pot fi publicate, transmise sau copiate fara acordul scris al reprezentantului legal al societatii Textil Point. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.

Textil Point isi asuma dreptul de a face modificari ale informatiilor cuprinse pe site. Atat preturile cat si specificatiile tehnice sunt informative, ele putand fi modificate fara preaviz in functie de modificarile de curs valutar, modificarile de pret operate de producator, epuizarea unei promotii etc.

Pentru a afla care produse sunt pe stoc va rugam nu ezitati sa ne contactati pe e-mail sau telefonic. In cazul in care un produs nu este disponibil, el poate fi adus in 30 zile lucratoare.

Costul transportului si termenul de livrare sunt in functie de greutatea si volumul coletului, valoarea rambursului si locul de destinatie. De obicei, termenul de livrare variaza intre 24 ore si max. 5 zile lucratoare.

Produsel cumparate nu pot fi returnate.

Va multumim
Echipa Textil Point